Tässä kirjoituksessa Peukku esittelee yhden, toisen jos kolmannenkin uusi seelantilaisen herkun.

Ylläolevassa otoksessa niitä on kaksi. Tai siis whitebaiteja on varmaan 200 ja lobstereita, jota Savossa hummeriksi  (ei sovi sekoittaa siihen automobiiliin) kutsutaan on yksi. Noi whitebaitit sai seurakseen kolme munaa ja vispilän. Sitten "taikinasta" paistettiin lettusia, jotka syötiin paahtoleipäsiivun päällä.

Kuvassa pilkistää myös lobsteri. Se vaan keitettiin ja sitten suuhun heitettiin. Dippina vinegar ja tartar-soossi. Oli aikas merellinen dinneri se!

Jälkiruoaksi täällä on tapana veistää siivu Pavlova-nimistä kakkua. Joka on pehmeää marenkia ja sen päällä on hiukka kermavaahtoa ja kiiwisiivuja. Pavlovan palanen nautitaan Hokey pokey -jäden kera, joka sekin on paikallinen herkkunen. Siina on kinuski- yms. namupalasia vanilijajädessä. Iha jees;)

Ootkos kuullu niistä Pavlovaa kuolaavista koirista? Peukkunen arvelee, että ne koirat kuolasi just tota kakkua ja siksi puhutaankin Pavlovan kuolakoirista. Voimme puhua myös Pavlovan kuola-Peukalosta, silla tämä herkku saa ystävämme Peukkuskan reagoimaan testin koirain lailla.

Missäkö Peukulla on ollut mahdollisuus tälläisiä namupaloja naatiskella? Noh. Uusi seelantilaiset on ystävällistä sakkia ja Peukkulainen on saanut kutsuja paikallisten (lue: LOKAALIEN !!) koteihin, jossa mainitut suupalat on nautittu. Peukkunen on siis päässyt hostellien päkpäkker-turismoilusta paikalliseen sisäpiiriin.  Niin että TAKE THAT, MADVENTURES !!