Jaahas. Siita onkin hieman aikaa kun viimeksi tuli peukaloitua blogia. Peukulla on ollut aikamoista menoa täällä suunnalla. Mistäköhän sita aloittaisi. Noh vaikka siitä että Thaimaassa yhä ollaan.

Peukku pakeni Khaosan Roadin kaasuja yöjunalla Pohjois-Thaimaaseen Chiang Main kaupunkiin. Siellä hän tormasi aussi-Beniin, jonka tapasi heinäkuussa Borneolla. Ja siitahän se hupi sitten alkoi. Ekaks vuokrattiin skootteri ja ajeltiin sillä Thaimaan korkeimmalle vuorelle, Doi Ithanonille. Sit mentiin mountain bikeilemaan eli maastopyoräilemään. Yli juurakkojen ja kivien Peukku lensi ja lensi kerran myös ihan oikeasti. Mut onnex oli kypärä päässä ja suojukset ni selvisin siit hienolla stoorilla. Välillä piti kantaa pyörää kun salama oli iskeny polulle ison puun. Peukaloisen pyörää kantoi sen jatkeena oleva keho. Kuvassa.

Chiang Maista Peukaloinen hyppäsi minibussiin ja matkasi Pain pikkukaupunkiin. Se on joskus ollut hippikylä mut nyt turismopaikka siinä missä Balin Kuta tai jo mainittu Bankokkelin Khao San. Ja siellähän niita suomalaisia sitten oli! Peukku jumitti ekan illan Hennan & Hannan kanssa. Ja läksi seuravana aamuna kahden päivän white water rafting -reissulle Paista Mae Hong Sonin kaupunkiin.

Toi white water rafting on niinku koskenlasku suomex. Meit oli 10 eurooppalaista ja yhdessä melottiin hulluna jokea pitkin koskesta toiseen. Hauskaa! Yöpaikka oli keskellä ei mitään. Ainakin siltä tuntui. Ehkäpä lähin seven/eleven oli oikeesti parin puskan päässä....??!!! Ken tietää, ehkä Barbie. Yöllä sattui hassu tapahtuma. Peukaloinen näki nimittäin painajaista ja heräsi omaan huutoonsa. Majoituimme kaikki saman katoksen alla joten kaikki muutkin heräsivat. Ja sitten Peukkunen vaan selitti et painajainen se vain oli - ei leopardi eikä kärmes.

Seuraavana päivänä koskenlasku jatkui. Pääsimme Mae Hong Soniin ja siellä tuli hengattua pari päivää. Peukalo otti ja vuokrasi maastopyörän ja hurjasteli sillä skoottereiden seassa. Jeah.

MHS:sta Peukalo jatkoi takaisin Paihin, jossa peukalointi tapahtui taas suomalaisvoimin, tällä kertaa Matiaksen ja Jannen kanssa. Ja tänään Peukku palasi Chiang Maihin, jossa olisi tarkoitus hieman hengähtää ennen pohjoisempaan Thaimaaseen jatkamista. Huh.

Että paljon on tullut hommalitua. Tässä vielä kuvaa Peukaloisen mukana hengaavasta 60 lihakilosta. Koskenlaskureissulla ollaan.