Peukaloisella on ollut ilo tutustua viimeisten kuukausien aikana useaan uuteen ystävään. Näiden uusien tuttavuuksien kanssa on hauskailtu, baareiltu, puitu menneitä, suunniteltu huomista ja ens viikkoa, valvottu liian myöhään ja aamuvarhaiseen seka tietty tsiikailtu tähtitaivasta Malesiassa, Indoissa ja Singaporessa.

Peukkunen on ollut kuin yllätetty ikään kun on selvinnyt ettei kukaan uusista kamuista ole Naamakirjassa! Hei haloo, sielhä on nykyään kaikki. Noh ollaan silti vietetty tuntikausia samoilla mestoilla. Ja siitähän sitä tosiystävän tunnistaa - aika kuluu kuin flamingon siivillä ja juttua riittää.

Peukun lisäksi näiden tyyppien seurassa viihtyy moni muukin. Lähes jokainen Peukaloisen kaltainen turisti tapaa turista niiden kanssa harva se ilta ja nää tyypithän jaksaa hengata biitsillä sekä kreisibailata vaikka joka päivä ja tiistai. 

Henkilökohtaisuuksiin on aina tarpeellista mennä joten lähdetäänpä mekin nyt sinne. Elikkas nimiä näytölle! Noh. Malesiassa tuoreista tuttavuuksista on jäänyt mieleen ainaki Chang ja Tiger. Myös Heineken piipahti mestoilla. Singaporessa Peukku tapasi Long Barissa hieman nirppanokkaisen Slingin. Indoissa bestiksinä on ollu ainaki Bintang, Redwine sekä Arak, jonka stooreista  jäi hiukka paha maku suuhun. Peukku kehottaa välttämään jos mahdollista. Hyvii tyyppei oli muute kans Pina Colada ja Mohito.

Tässäpä kuvaa kahdesta uusimmasta tuttavuudesta. Näihin heeboihin Peukku törmäsi toissapäivänä Balilla, joka on osoittautunut ekoista kirjoituksista huolimatta melko tapahtumarikkaaksi paikaksi. Uusille ystävyyksille siis. Kippis. Prost. Cheers.