Niin. Peukkusen Indonesian valloitus on edennyt Komodon saarelle. Siellä elää niitä ISOJA ja VAARALLISIA Komodon Dragoneita, jotka ei suomeksi kuulosta yhtään niin vaarallisilta. Komodon varaani. Dragon suomettuu lohikäärmeeksi, joka kuulostaa niin paljon siistimmältä. Ja siisteys ennen kaikkea. Siksipä tässä kirjoituksessa Komodon Varaani onkin Komodo Dragon.

Mutta siis asiaan. Peukalointi Komodon saarella tapahtuu isoissa ryhmissä. Ihmismassan edessä ja takana kulkee opas, jolla on kepukka, jolla voi sohia hyokkäävää Komodo Dragonia. Peukkunenkin nappasi kepukan kouraansa (?????) ja astui ryhmänsä mukana pusikkoon.

Otettuamme noin 37 askelta ryhmä pysahtyi. Peukkunen näki edessa kauriita. Ja oli ihan etta plääh. Ryhmän muut jäsenet rupesi ottamaan kuvia. Peukkunen oli ihan etta HEI HALOO, se on kauris. Ja sitten Peukku katsahti mita ihmiset oikein kuvasivatkaan. Ja katso. Kauriista 10 metrin paassa lojui VALTAVA Komodo Dragon. Lahes kolmimetrinen lötjäke.

Ei muuta kun Nikon naksumaan ja Peukku Dragonin kanssa poseeraamaan. Siellä se menee! Kuvassa myos opas ja edellä mainittu sohimiskepukka. Taustalla ranskalainen mösjöö cameransa kanssa.

Ja tässä vielä lähäriä:

Kuvan kaunotar on paha suustaan. Sen sylki on täynnä bakteereita ja purema tai jopa pelkkä sylkaisy tapaa takuulla raavaankin vesipuhvelin. Haava saattaa märkiä ennen uhrin immuunijärjestelmän romahtamista parikin viikkoa. Kaunista. Parannuskeinoa ei ole. Peukkunen pysyttelikin kunnioittavan etäisyyden päässä Komodo Dragonista.

Malesiassa oli joka puolella No spitting -kylttejä, Sellaisen voisi antaa kuvan monsterillekin.

Hassu juttu. Opas kertoi kahdesta Dragonin lounastapaamisesta ihmisolion kanssa. Ensimmäisessä kahdeksanvuotias poika oli lähtenyt keräämään puita metsästä. Draggoni oli osunut samoille mestoille ja niellyt poitsun kokonaisena kymmenessä minuutissa. Toinen tarina kertoo sveitsiläisestä turismosta, joka oli varoituksista huolimatta lähtenyt talsimaan ympäri Komodon saarta ilman opasta. Noh Kodomo Dragonhan oli sitten haistanut tuontilihan, hyökännyt ja syönyt miekkosen kolmessa minuutissa. Niin. Peukkuselle tuli vaan mieleen, etta jos molemmat ihmispolot olivat yksin matkalla.....miten voidaan tietää montako minuuttia lounastus kesti...