Peukaloinen saapui Borneolle ihmettelemaan sademetsaa ja longhouseja pari paivaa sitten. Eilinen sujui mukavissa merkeissa kolmen aussipoikasen kanssa pienella Sapin saarella, jossa loydettiin ranta, jos ei ollu ketaa muita. Siella sit snorklattiin turkoosissa meressa ja grillauduttiin auringossa koko paiva.

Loydettiin se ranta ihan sattumalta. Lahdettiin sataman vieresta olevalta isolta rannalta viidakon halki kohti rantaa X, jonne Ben kuulemma osasi, mut paadyttiinkin rannalle Y, joka ylitti kaikkien kaikki mahdolliset odotukset. Loistavaa! Ainoana pikkumiinuksena oli teravat rantakivet, joihin aallot meit paisko. Jokaiselle tuli pienia ruhjeita mut hei - nehan tekee meist vaan rantauskottavii, jeah.

Tassa kuvassa viela luullaan et osataan perille...

1247837770_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

...ja tas kuvassa Shawn toruu Benia, jonka tehtava oli johdattaa meidat perille. Taustalla kartta, josta tajuttiin et ollaan totaalisen lost.

1247837966_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Ilo oli suuri kun vihdoin nahtiin liaanien ja muun junkkasälän lapi kimaltelevaa vettä. Ei ois voinu olla siistimpää biitsi meil! Ku käppäiltii takas päin ni polun yli suhahti jokin iso ja karvainen. Veikkaan et se oli Leonardo di Caprio, joka vieläkin sekoilee Beachinsa sokkeloissa.

 

Tajusin just et ä onnistuu ku kopioin sen ekoist teksteist ja peistaan tähä tekstilään. Now how cool is that!