Bali oli taynna lapsiperheita ja vanhoja (ainakin nelikymppisia, huh!!!!) pariskuntia. Missa ovat kaikki ne reissaajat jotka tapasin Kuala Lumpurissa??

Eraana aamuna tilanne otti aivoon niin, etta kirjauduin ulos majapaikasta, suuntasin lentokentalle ja ostin lipun seuraavaan koneeseen. Se toi mut Jaavan saarelle ja Yogyakartan kaupunkiin. Tanne ne kaikki raissaajat menneet on! Meno ja seura on ollut huippua ja unet jaaneet vahiin. Jos nyt ottaisin Peukaloisesta kuvan olisivat silmat ristissa ja suu hymyssa.

Sitten siirrymmekin kysymysten ja vastausten pariin. Nimimerkki Japa kysyi koska Peukku nahdaan Kutan laineilla Billabonkeissa. Veikkaisin etta kyseinen tapahtuma sijoittuu mielikuvitusmaailmaan ja vuoteen 3923. Nimimerkki Nora pohti ihustenkasvua. Peukaloinen on tosiaan ehta nahkatukka. Reissaajien joukossa rastat on niin last season ja kalju the thing. Helppo hoitaa ja nakyy kauas.  Ja sellainen tieto viel et ennen reissua Eeva heitti hyvastit blondeilulle. Sini kehotti Peukaloista tutustumaan Keskisormeloiseen. Oivallinen neuvo! Keskisormeloinen edustaa kansainvalista elekielta, jota ymmarretaan niin Katmandussa kuin Turussakin. Varmasti siis myos sukepiireissa silla merkki toimii myos veden alla. Tosin joku saattaa ymmartaa sen merkiksi etta ilmaa on jaljella yksi bar mutta silloin ollaan jo aika liemessa muutenkin ja vaarinymmarrys lienee pienin huoli.

Peukaloinen kiittaa Singaporen kamerashoppailuvinkeista. Ensi viikolla on lento takaisin Kuala Lumpuriin, josta voi katevasti tehda matkan myos Singaan. Kodak-momentteja odotellessa:)

Lahettakaahan kysymyksia jatkossakin. Arvomme kaikkien osallistujien kesken pullollisen Bintangia.

Peukaloinen kuittaa, on kuitti ja lahtee nokosille. Over and out.